• بازدید : 36

  • پ

  • شناسه خبر : 9419

آیین گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ معلم در سیمان آبیک

مراسم گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ معلم با حضور معلمان عزیز در مجتمع سیمان آبیک برگزار شد.

 

آئین گرامیداشت و تجلیل از مقام شامخ معلم بمناسبت سالروز شهادت معلم شهید، استاد مطهری (ره) با حضور محمد کشانی مدیرعامل و جمعی از معاونین و مدیران در سالن کنفرانس مرکزی شرکت سیمان آبیک برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان آبیک، روز دوشنبه مورخ ۲۲ اردیبهشت ماه، مراسم تجلیل و تقدیر از معلمان عزیز مدارس شهرک مسکونی سیمان آبیک در سالن کنفرانس مرکزی شرکت برگزار گردید، جلسه با قرائت آیاتی چند از قرآن کریم و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز و بلافاصله کلیپ بیانات مقام معظم رهبری در خصوص جایگاه برای حضار به نمایش گذاشته شد.

در ادامه جناب آقای مهندس کشانی ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک روز معلم و گرامیداشت و یاد و خاطره معلم بزرگ و شهید ایت ا… مطهری بیان فرمودند: دوازدهم اردیبهشت برای ما یک فرصت است، که عرض اخلاصی کنیم به معلمین فداکار و دلسوز، هم تشکر کنیم و هم عرض ارادت و هم در حدتوان تکریمی داشته باشیم از عزیزانی که فرزندان ما را تربیت می کنند، تعلیم می دهند و آنها را برای زندگی آینده آماده می کنند. ما در هر رتبه ای و هر شغلی که هستیم، از شما سپاسگذاریم ، به خاطر همت بلندی که دارید و رسالت سنگینی که انجام می دهید.

در ادامه ایشان خاطر نشان فرمودند: نیروی انسانی و منابع انسانی بزرگترین ثروت هر کشور هستند که این منابع انسانی را آموزش و پرورش فراهم می کند. شما عزیزان پایه گذار و نشان دهنده ی راه درست به انسان ها هستید.

مدیرعامل شرکت سیمان فرمودند: همت کنید در داخل خود مدارس آسیب های اجتماعی وجود نداشته باشد، معاونت فرهنگی مدرسه را احیا کنید، شما بیش از همه با جوانان و نوجوان ارتباط دارید، شما می توانید به این واسطه، استعدادهای جوانان و نوجوانان را کشف و شکوفا کنید. پدران و مادران را راهنمایی کنید و اونها را به مراکز لازم ارجاع بدهید تا آینده کشور از این استعدادها بهره ببرد.

کشانی افزود: من از شما انتظار دارم که به دانش آموز نگاه ملی و استراتژی آینده نگری بدهید، آنها را آماده کنید برای آینده کشور، برای پیشرفت کشور، یادشان بدهید مشارکت داشته باشند در آبادانی کشور، اونها را دلسوز کشور بار بیاورید. اگر این کار را انجام بدهید، دانش آموز خودش را جزئی از یک مجموعه و جزئی از یک کل احساس می کند، متوجه خواهد شد که درس خواندن برای یک حرکت جمعی و عمومی که آبادانی کشور است، بسیار حیاتی است.

همچنین خاطر نشان شد: ما در سیمان آبیک فعالیت ها و مسئولیت های اجتماعی را شروع کردیم، شما هم دانش آموزان خودتان را به این امر ترغیب کنید، به فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در همه ابعاد تشویق کنید، مثل فعالیت های سازندگی، راهیان نور و پیشرفت، کمک مومنانه، جشن و اعیاد مذهبی و …

مهندس کشانی در پایان اشاره نمودند: به مسئله مهارت آموزی اهمیت ویژه ای بدهید، روزمرگی در هر امری خطر است بویژه در تعلیم و تعلم،

من در جلسه با کارگران در روز کارگر اشاره کردم، سطح مهارت کارگر پایه اش در داخل مدرسه ریخته می شود و در کنار درس، یک مهارت بسته به ذائقه فرد برایش درنظر بگیرید و همراهی کنید تا در آن به قله اوج برسد.

بعد از ایشان، آقای سامانی پور به نمایندگی از معلمان دقایقی به ایراد سخن پرداختند و از زحمات بی شائبه مدیریت عامل شرکت تقدیر و تشکر نمودند و اعلام داشتند که راهنمایی ها و راهبری های آقای مهندس کشانی بعنوان سرلوحه در امور جاری مدارس شهرک نصب العین قرار گرفته و افتخار می کنیم که در تمامی سطوح علمی و دانشی در بین مدارس منطقه سرآمد هستیم و نفرات برتری به جامعه نخبگانی و علمی کشور تحویل داده ایم.

در ادامه مراسم نوبت به تقدیر و تشکر از معلمین محترم رسید که اسامی نفرات توسط مجری برنامه خوانده و یکایک معلمین عزیز لوح تقدیر و هدیه خود را از دست مدیرعامل محترم شرکت سیمان آبیک دریافت نمودند و از معلمین عزیز با صرف نهار پذیرایی بعمل آمد.